Πληροφορίες & ραντεβού!

sm_art_dent Οδοντριατρική Κλινική

Η οδοντιατρική κλινική SM_Art Dent είναι εξοπλισμένη με οδοντιατρικά μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, τα οποία διασφαλίζουν την αρτιότητα και τη μακροβιότητα του θεραπευτικού αποτελέσματος.

Η παροχή των οδοντιατρικών υπηρεσιών πραγματοποιείται σε ένα σύγχρονο και ευρύχωρο χώρο, ο οποίος είναι σχεδιασμένος κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίζει τη λειτουργικότητα και την εργονομία αλλά και να δημιουργεί ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Ολική Οδοντοστοιχία - Μασέλα

Εξειδίκευσή μας η προσθετική αποκατάσταση του στόματος!

Η ολική οδοντοστοιχία (μασέλα) είναι μία προσθετική αποκατάσταση, η οποία τοποθετείται στην άνω ή την κάτω γνάθο του ασθενούς, όταν χρειάζεται να γίνει εξαγωγή όλων των δοντιών.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν δόντια, η ολική οδοντοστοιχία (μασέλα) σταθεροποιείται στο βλεννογόνο μέσω της σωστής εφαρμογής με τους ιστούς και τη δημιουργίας αρνητικής πίεσης. Η σταθεροποίηση της ολικής οδοντοστοιχίας (μασέλα) γίνεται με ειδικό σχεδιασμό, ακολουθώντας συγκεκριμένα στάδια από τον οδοντίατρο και με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η ανάγκη της τοποθέτησης στερεωτικών μέσων (κόλλα).

Η ολική οδοντοστοιχία (μασέλα) παρέχει στους ασθενείς που αναγκάζονται να αφαιρέσουν τα δόντια τους ποιότητα ζωής, που περιλαμβάνει την αποκατάσταση της ικανότητας της μάσησης, της επικοινωνίας-ομιλίας και της αισθητικής. Για την κατασκευή μίας ολικής οδοντοστοιχίας (μασέλας) λαμβάνονται υψηλής ακρίβειας μέτρα και αναλυτικές καταγραφές, μετά τις οποίες ο ασθενής ελέγχει στο στόμα του τη σύνταξη των δοντιών την οποία έχει επιλέξει ο οδοντίατρος, και με τη συγκατάθεσή τους προχωρά στο τελικό στάδιο της παράδοσης της ολικής οδοντοστοιχίας (μασέλας).

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως υπάρχει και η δυνατότητα της άμεσης ολικής οδοντοστοιχίας (άμεση μασέλα). Κατά τη διαδικασία αυτή, όλα τα στάδια κατασκευής της ολικής οδοντοστοιχίας (μασέλας) πραγματοποιούνται πριν ο ασθενής αφαιρέσει τα δόντια του από τη στοματική κοιλότητα. Σε αυτή την περίπτωση ο ασθενής δε μένει ποτέ χωρίς δόντια, ενώ η παράδοση της ολικής οδοντοστοιχίας (μασέλας) πραγματοποιείται στο ίδιο ραντεβού που ο ασθενής υποβάλλεται στις εξαγωγές των δοντιών. Για αυτό το λόγο ονομάζεται και άμεση ολική οδοντοστοιχία (άμεση μασέλα).

Στείλτε πληροφορίες για το πρόβλημά σας & κλείστε ραντεβού!
Κλικ εδώ

Η ομάδα μας!

Η οδοντιατρική κλινική sm_art dent αποτελείται από εξειδικευμένες επιστήμονες στο αντικείμενο της προσθετικής οδοντιατρικής, καθώς δημιουργούν ολική οδοντοστοιχία - μασέλα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ιατρούς εδώ >>

Μαριάνθη Μαντά

Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (Phd) στην Προσθετική και Προσθετική Εμφυτευματολογία, με κατεύθυνση τη σύνθεση καινοτόμων βιοενεργών υλικών και την αναγέννηση ιστών.

Μάτα Στάμου

Είναι οδοντίατρος με αντικείμενο αποκλειστικής ενασχόλησης την Ενδοδοντία και την Οδοντική Χειρουργική, με έμφαση στην συντηρητική αποκατάσταση των οδοντικών ιστών.

Δείτε φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες για την οδοντιατρική κλινική μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η οδοντιατρική κλινική sm_art_dent λειτουργεί από τις 09.00 έως τις 21.00 και το Σάββατο από τις 09.00 έως τις 15.00 κατόπιν επικοινωνίας.
Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 30,
Αθήνα 11635
(Τηλ) 2114028256
(Κιν) 6947324856